O nas

Z željo: ''vrniti'' ročna dela in ponovno približati njihovo uporabo čim širšemu krogu ljudi, je v Ljubljani 1.10.2010 odprla vrata prva specializirana šola ročnih del majStyle. Njena ustanoviteljica Majda Smolnikar je dolgoletne izkušnje na področju organizacije in izvedbe izobraževanj združila s svojim hobijem – ročnimi deli in se odločila, da svoje bogato znanje in izkušnje deli naprej.

V šoli ročnih del majStyle organiziramo začetne in nadaljevalne tečaje šivanja, pletenja in kvačkanja ter specialne tečaje, kot so: popravila oblačil, šivanje torbic, izdelava oblačil za pse… Izvajamo tudi individualno svetovanje in tečaje ''po  meri'', kjer vsebino in termine popolnoma prilagodimo željam in potrebam udeležencev.

Udeležba na naših tečajih pa še zdaleč ni samo učenje. Svoj čar doda tudi druženje v prijetnem, domačem okolju in izmenjava informacij o ročnih delih, ki so vsem nam skupna točka.

Ker pa smo želeli ponuditi še več, smo s 1.3.2014 postali uradni prodajalec preje in dodatkov za pletenje in kvačkanje DROPS v Sloveniji. 15.3.2014 smo otvorili majStyle štacunco, kjer lahko poleg preje, pletilk in kvačk DROPS kupite tudi unikatne, ročno izdelane izdelke blagovnih zamk *majs* oblačila in modni dodatki za pse, majsBag, majStyle... Obiščete nas lahko v skladu s predhodnim dogovorom po telefonu ali elektronski pošti.

Vabljeni k majStyle! Na učenje in nakupovanje! Ne bo vam žal!